21 de desembre de 2011

Fondant de núvols



A través de "Azúcar con amor" (com m'agrada aquesta web!) he trobat aquest vídeo súper senzill sobre com fer el fondant per a decorar els pastissos. 

He llegit en diversos fòrums (però ara no us sabria dir quins, ja em perdonareu, m'he perdut mirant coses i coses...) que aquest fondant no és tan "professional" com el que venen ja fet, però és més econòmic i, per suposat, molt més fàcil de trobar. 

Us adjunto la explicació de la recepta, que potser no cal, però tenir-ho per escrit sempre va bé:
  • Núvols de "chuche" (preferiblement blanques)
  • Sucre glass (el doble de pes que els núvols) - aquí he llegit, també que s'ha de fer servir sucre glass comprat, no val triturar el sucre refinat normal que tenim a casa! (ho comprovaré i us diré el què). 
  • Unes culleradetes d'aigua (3 o 4) o d'essència de vainilla o de gessamí. 
  • Mantega (sense sal) per a untar el bol i les mans. 
Realment els ingredients són senzillets. Estic desitjant tenir una estoneta lliure per a poder realitzar la massa i explicar-vos l'experiència!

3 comentaris:

  1. Fes-ho amb Thermomix, t'estalviaràs rentar-te MOLTES vegades les mans XDDD

    ResponElimina
  2. En sèrio? Amb Thermomix??? Tens la recepta?

    ResponElimina
  3. Al pastís de ratolins que ja has vist la trobaràs ;-)

    ResponElimina

Opina, critica, comenta!