Jo estava convençuda que aquesta recepta ja l'havia penjat. Però me n'he adonat que no quan he vingut a buscar-la i no l'he trobada.
He buscat per internet receptes de gaspatxo de síndria. Però no he trobat cap que em convencés... així que: me l'he inventada.
Com que estic fent dieta, és un gran aperitiu, per tenir guardat a la nevera, i quan t'entren ganes d'omplir-te una mica, beure'n un got.
Ha quedat boníssim! És la meva debilitat estiuenca, el gaspatxo, en totes les seves variants!
Ingredients (per a tres gots grans, més o menys):
- 500gr de síndria (ja sense pell)
- 50gr de ceba
- 120gr de pebrot vermell
- Una cullerada sopera de vinagre
- Dues cullerades soperes d'oli d'oliva extra verge
- Sal
Preparació:
- Netegem bé totes les verdures. I les tallem a trossos grandets (jo ho he fet amb Thermomix, si ho feu amb una batedora normal, feu-los més petitons per a facilitar-li la feina... ;)
- Els posem al got de la Thermomix, juntament amb tots els altres ingredients.
- Programem 1 minut a velocitat 6/7.
- Tastem i rectifiquem de sal si és necessari.
- Si no ens agrada la polpa, podem passar-lo pel xinès. A mi m'agrada trobar-m'hi trossets, així que no ho he fet.
- Refrigereu-lo bé fins a l'hora de gaudir-lo!!! :)
*Ja, la foto és espantosa. Ho sé. Sembla de catàleg dolent... xDDDD
Si el gaspatxo ha quedat bo, la foto és el de menys!
ResponEliminaJa ve de gust un gaspatxet amb aquesta caloreta que comença a apretar...
Petons!
El gaspatxo ha quedat boníssim. Però per aquí no el podeu tastar (per desgràcia, el dia que facin blogs amb gust i olor, serà la hòstia! xD) així que la foto sí que té una mica d'importància... :P
ResponEliminaEl gaspatxo està a la nevera, ben fred. Vaig picant... xD
A mi m'agrada molt, el gaspatxo amb síndria! Ara que l'has penjat ja podem començar a salivar. M'he fet seguidora! Petons
ResponEliminaBenvinguda Marina! Sí que és bo, sí... m'encanta l'estiu! :)
ResponElimina