4 de febrer de 2013

Pit de pollastre al curry

Aquesta és una d'aquelles receptes que m'encanten. No només perquè és boníssima i "light", si no perquè, a més, és súper fàcil de fer i queda molt "resultona".

Aquesta recepta és completament invenció meva, ja fa un parell d'anys que la vaig descobrir, com sempre per casualitat, i la veritat és que la faig bastant sovint.

Proveu-la i no us n'en penedireu!

Ingredients:

  • 1 pit de pollastre per persona 
  • 1 ceba petita per persona
  • 500 ml de llet
  • Una culleradeta (de postres) de Maizena
  • Una culleradeta (de postres) de curry
  • Sal, pebre i oli

Preparació:

  •  Tallem els pits de pollastre en trossos més o menys uniformes i els posem en un recipient fondo. 

  • Salpebrem i afegim el curry per sobre. 

  • Tirem per sobre 450 ml de llet fins que més o menys quedin tots els trossos de pit coberts i deixem macerar un quart d'hora. 

  • Posem un rajolinet d'oli d'oliva en una paella i afegim les cebes tallades molt finetes (a mi m'agrada amb molta ceba, però se'n pot fer amb poca o sense, a gust del consumidor). 

  • Deixem sofregir la ceba mentre, en un got afegim la culleradeta de Maizena als 50ml de llet que havíem reservat i remenem fins que es dissolgui. 
  • Quan la ceba estigui enrossida, afegim a la paella, amb foc ben fort, la mescla de pit de pollastre i llet i, després la llet amb Maizena. 

  • Anem remenant per a que no s'enganxi ni es cremi i deixarem un parell de minuts que es facin els trossets de pollastre i que la salsa lligui una micona.
  • I ja ho tenim llest per emplatar, menjar i gaudir! Jo ho he decorat amb una mica de ceba fregida per sobre. 

1 comentari:

  1. Canvia la llet per iogurt grec, llet de soja o (per a mi, la millor opció) llet de coco. Brutal :-)

    ResponElimina

Opina, critica, comenta!