Total, que me'n vaig endur un a casa. I el vaig deixar a la nevera "ja el faré demà". I es va quedar a la nevera "ja el faré demà". Fins que, quan ja feia una setmana que estava a la nevera (que el bitxo ja s'havia muntat un loft que t'hi cagues i havia convidat a prendre el te a les pomes i el brik de llet), a l'obrir la porta em va venir un tuf que.... bé, no continuu, que és bloc de cuina i és lleig, això. Però ja sabeu que no sóc gaire fina, jo. xD
El cas, que avui he tornat a passar pel súper, a comprar conill. Aquesta vegada l'he anat a buscar. Cony, ara em venia de gust!
Total, que me n'he endut un altre i l'he cuinat en quant he arribat a casa. Així no hi ha problema.
La recepta està basada en "una que una vegada vaig veure a la tele i vaig mig reproduïr, però ara només recordo que portava curry".
O sigui que podriem dir que me l'he tret de la màniga. Així, clar i català. xD
Ingredients:
- Un conill tallat a trossos
- Cinc cebes mitjanes
- Cinc pastanagues grandetes
- (Una albergínia - això li he posat de sorpresa... diguéssim que les albergínies a la nevera anaven pel camí de fer-se un loft, igual que el primer conill... s'ha d'aprofitar tot, tu)
- 1L d'aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Curry
- Un parell d'alls
- Un parell de fulles de llorer
- Romaní
- Una presa de xocolata
Preparació
1. En una cassola gran posem l'oli (una bona quantitat) un parell d'alls sencers i les fulles de llorer. Anem escalfant, vigilant que no es cremin els alls.
2. Salpebrem el conill i hi afegim una mica de romaní. Afegim a la cassola i daurem. Mentre està a la cassola li posem una mica de curry per començar a donar-li sabor.
2. Salpebrem el conill i hi afegim una mica de romaní. Afegim a la cassola i daurem. Mentre està a la cassola li posem una mica de curry per començar a donar-li sabor.
3. Pelem i tallem en trossos petits les cebes i les pastanagues (i l'albergínia, en el meu cas). Reservem.
4. Quan el conill ja estigui ben daurat, traiem els trossos i reservem en un plat. A la cassola hi deixem el llorer i els alls.
5. Afegim a la cassola les verdures. Salpebrem la verdura a la cassola. Anem remenant (abaixem una mica el foc per a que no es cremin les verdures).
6. Quan les verdures estiguin ben rossades i tendres, afegim un parell de gots d'aigua i la presa de xocolata. Remenem fins que la mescla agafi un color marronós i l'aigua gairebé s'hagi evaporat.
7. Afegim el conill que havíem reservat i la resta de l'aigua.
8. Deixem bullir uns 20 minuts (jo ho he deixat una mica més, perquè m'agrada amb mnys suc), rectifiquem de sal (en necessitarà bastant) i ja està llest!
L'albergínia potser ja era amiga del primer conill XDDD
ResponEliminaAi... a mi també m'ha passat alguna vegada això... li has donat una bona solució al finalç! petons!
ResponElimina