El cas és que a la feina vam fer un sopar de Nadal. Un sopar de "traje" (sí, això "yo traje esto y tu lo otro").
A mi, tot i que em venia molt de gust cuinar alguna cosa el·laborada, al final em va tocar portar una amanida (una mica per equilibrar el menú i una mica per la meva manca de temps per cuinar).
Així que vaig decidir fer una amanida especial, per a que la taula i el paladar fessin festa, també.
L'amanida de fumats (la foto no és meva) és molt senzilla i queda molt vistosa i boníssima.
Us poso aquí els ingredients:
- Mescla d'enciams (d'aquella que va en bossa ja neta i preparada, és molt més còmoda).
- Fumats: jo compro el pack de Mercadona que conté salmó, bacallà i truita (crec).
- Tàperes: hi ha molta gent a la que no li agraden, però en aquesta recepta queden de meravella
- Vinagreta de mel: oli + vinagre de mòdena + una cullerada de mel (o dues, depèn del gust de cadascú)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Opina, critica, comenta!